maandag 18 augustus 2014

Maandag 18 augustus 2014, Schitterend weer en een schitterende wandeling.

In de ochtend met de auto naar de Virage de Caron gegaan. Vanaf hier naar de aankomst van de nieuwe TSD Plan de l’Eau. De werkzaamheden schieten flink op zowel aan de lift als aan de nieuwe blauwe piste die naar het Restaurant 2 Ours gaat. De leidingen om water aan te voeren voor de kunstsneeuw liggen klaar. Het zal van de weersomstandigheden afhangen of de sneeuwkanonnen dit jaar al geplaatst worden of pas volgend jaar.
Leidingen voor de sneeuwkanonnen:
 
Aankomst van de nieuwe lift:
 
De aankomst van de lift schiet flink op, als alles volgens planning verloopt en het weer meewerkt worden donderdag de pylonen met een heli geplaatst.

In de middag afgedaald naar de TF Cime de Caron, hiermee omhoog en vervolgens te voet naar beneden. Eerst over de piste l’Audzin, daarna doorsteken naar de Funitel du Grand Fond en vervolgens met de Moutière lift weer naar de auto in de virage du Caron.

Omdat er grondwerkzaamheden bezig zijn op de Cime de Caron is er een pad sneeuwvrij gemaakt om de grondmachines omhoog te laten komen. We hebben nu voor het eerst gezien hoeveel sneeuw er nog op de piste l’Audzin ligt, soms wel 2 à 3 meter!
Veel sneeuw op de Cime de Caron:
 
Soms wel 2 à 3 meter:
 

Uitzicht op de TF Cime de Caron:
 
Vermoeid terug met de TSD Moutière:
 
Meer foto's van vandaag op: www.vacanski.com/foto.htm

1 opmerking:

  1. youtube.com:'siracha and fire of a dragon and
    youtube.com:'siracha and fire of a dragon youtube converter and

    BeantwoordenVerwijderen