donderdag 22 december 2011

Weer grauw en grijs weer

Donderdag 22 december 2011.
De liften van vandaag:
geen

Helaas het plaatje van het weer (zie gisteren) zag er zo mooi uit, maar wederom heeft de meteo zich vergist, de hele dag grijs en grauw met zo nu en dan natte sneeuw en temperaturen boven 0 graden.

Op Internet een bericht gevonden over een Engelse afgevaardigde die een etentje had een  restaurant in Valtho. Samen met zijn vrienden zong hij Hitler liederen en bracht hij de Hitler groet. Een van de “vrienden” was gekleed als Nazi militair. Eén van de andere bezoekers heeft hier een video van gemaakt die te zien is op: video etentje

Op YouTube heeeft een video gestaan waarop te horen was hoe zij Mein Fuhrer! Mein Fuhrer! Mein Fuhrer!, Himmler! Himmler! Himmler! Eichmann! Eichmann! Eichmann!", riepen. Deze video is inmiddels verwijderd.
Bron van bovenstaand bericht: LeDauphine van 21.12.2011

Ander nieuws uit Val Thorens is dat Ski for Live, een soort “glazen huis”, maar dan georganiseerd door een radiostation uit Brussel een stand heeft op de Place de Caron.
Meer info op : ski-for-life

Liftinfo:
Valtho: de piste Lauzin van de Cime de Caron is geprepareerd, de gondel gaat waarschijnlijk morgen open
Meribel: volgens internet is de Saulire Expresss 2 vanmiddag open gegaan voor het publiek (was oorspronkelijk gepland voor 10 december!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten